Vindfjellsamarbeidets føremelding

Her følger offisiell rapport vedr preparering av turløyper i Vindfjelltraktene. (se også eget løypekart med angivelse av parkering/utgangspunkt)

Torsdag 21.februar: Vi preparerte deler av løypenettet i går og i dag preparerte vi resten. Det kom 5-6 cm snø sist natt, men det meldes fortsatt om mildt vær på dagen framover. Vi vurderer mere løypekjøring de neste dagene basert på værutviklingen. Løypene kan noen netter bli harde, men blir bedre i varmegradene utover dagen.

Tirsdag 19. februar:  Mildværet fortsetter dessverre i Vindfjelltraktene, og det tærer på snøen. Men værvarslet gir håp om noen dager med kaldere vær fra onsdag ettermiddag og til og med litt snø! Derfor planlegger vi å preparere deler av løypenettet fra midt på dagen onsdag (når forhåpentligvis litt kjøligere vær er underveis) og resten på torsdag.

Søndag 17. februar: Vi freser og preparerer deler av løypenettet i dag. Til uka skal vi kjøre opp igjen løypene ned mot Vindfjelltunet, da det er meldt litt kaldere vær noen dager.

jomfrutur-des-2018


Følg løypemaskinen HER.

Støtt oss! Klikk deg inn på "Støtt samarbeidet" i menyen til venstre å vær med og bidra til preparerte skiløyper.  :-)

  
Røde kors:     
Årum-stua er åpen i sesongen, hvis ikke annet er opplyst, fra lørdag morgen kl.1000 til 1800 og søndag fra kl.1000 til 1500. I vinterferien og påsken er det åpent alle dager. Det selges mineralvann, vafler, sjokolade, te og kaffe. Det er kun mulig å betale med kontanter. Røde kors er på plass fredag kveld og kan selvfølgelig yte bistand til alle som har behov for en hjelpende hånd hele døgnet . Kan kontaktes på kanal 8 på sikringsradioen eller på vår telefon 98033849.

Henstilling: De som ønsker å gå fristil, bør ta hensyn til de klassiske sporene. Der det er kjørt to spor i trasèer som går på bilveger er det en mulighet å skøyte i midten. Utgangspunkt er da Løvås. De klassiske sporene blir totalt ødelagt ved å gå fristil! Og til dere som går på beina i løypene våre : slutt med det. Skiløyper kjøres opp for de som har ski på beina! Det er nok av brøyta skogsbilveger i distriktet til å gå tur på.

En bønn til hunde-eiere til slutt: Da det brukes betydelige ressurser for å preparere skiløypene i distriktet for skiløping, hadde det vært fint om dere kunne vise hensyn når løypene er nypreparert! Tenk også på de som kommer etter dere i sporet og fjern eventuell hundemøkk.

GOD TUR !